parallax background

Terariji i vivariji


PRESLIKA PRIRODE U VAŠ DOM

Terarij, vivarij ili paludaruj samo su preslika jednog dijela prirode u Vašem domu, prekrasna živa slika koja uljepšava i uveseljava Vaš prostor.

Mali mikro svijet kojeg je moguće posložiti u Vašem domu, poslovnom prostoru. Dozvolite si da uživate u prekrasnim životinjama, malom dijeliću Vašeg doma, poslovnog prostora koji ocrtava jedan mali diop prirode. Bio to dijelić Južno Američkih prašuma, Australske pustinje, Meksičkih stepa ili, bilo koji drugi dio svijeta iz kojega dolaze prekrasne životinje.

I, naravno da svaka ima svoju čar, i naravno da če vas svaka, na svoj način fascinirati kako svojim izgledom, tako i svojim ponašanjem, načinom hranjenja. Bilo da se radi o pauku, zmiji, širokom izboru vodozemaca te ostalih exotičnih životinja, mi Vam nudimo široki izbor istih, te naravno...svu opremu kako bi život odabranoj životinji učinili ugodnim. Samo i isključivo u idealnim uvjetima za svaku pojedinu životinju Vi ćete moći uživati u njenom puno sjaju, diveći se njezinom izgledu te njezinu ponašanju. Samo i isključivo u idealnim uvjetima sva ljepota dolazi do izražaja. Terarij, paludarij ili vivarij može biti prekrasan ukras u Vašem domu ili poslovnom prostoru...te, budite slobodni obratiti nam se sa svim Vašim pitanjima, stavljamo Vam na raspolaganje naše bogato iskustvo te veliku želju da ostvarimo svaku Vašu ideju. U svakom smo momentu u stanju dobaviti zanimljive i zdrave! životinje te im omogučiti zdrav i veseo život. Uz svaku životinju dobivate detaljne upute o održavanju iste, kod nas uvijek možete pronaći hranu i svu potrebnu opremu.

Dizajniranje, postavljanje, održavanje


Mi nikako ne nudimo samo prodaju. Prodaja nam je usputna djelatnost. Nudimo naše znanje Vama na raspolaganje, reklo bi se ‘know how’.

Postaviti akvarij ili terarij jednostavno ne znači samo ubaciti vodu i ribice, ili, ubaciti terarijsku životinju u terarij. I akvarij i terarij mali su mikro svjetovi koje treba prilagoditi kako bi odabrane životinje u njima imale povoljne uvjete za život. Potrebno je znanje, vještina i strpljenje za postići uspjeh kako bi svaka, odabrana životinje(tu mislimo na ribice ili bilo koje terarijske životinje) imala uvjete koji su joj potrebni za život. Svaka, ali baš svaka životinja naravno dolazi iz prirode(bez obzira što je generacijama ‘umjetno uzgajana’) i, potrebno joj je prilagoditi uvjete koji što više moguče, oponašaju uvjete njezinog prirodnog okoliša.

Samo tako i samo će tada naši ljubimci pokazati svu raskoš svojih boja, sav zanimljiv karakter i, svo svoje zanimljivo promatranje. Samo i jedino tako, osiguravajući potrebne uvijete, mi možemo u potpunosti uživati u našem (našim) kućnim ljubimcima. Obratite nam se sa punim povjerenjem, nudimo Vam usluge dizajniranja, postavljanja i održavanja kako akvarija, tako i terarija, vivarija i paludarija.

U stanju smo Vam ponuditi kompletnu uslugu, od promišljanja o smještaju (bilo akvarija, terarija, paludarija ili vivarija), savjetima pa sve do kompletnog opremanja prema odabranom biotopu, opet bilo akvarijskog ili terarijskog oblika, te do nabavke životinje(a).

Dozvolite si u svom domu ili poslovnom prostoru imati prekrasni dio prirode, jedan mali svijet u kojemu možete beskonačno uživati. Bio to dio koraljnog grebena, južnoameričke vlažne prašume, dio velikih afričkih jezera (Malawi i Tanganyka), velikih rijeka(npr.Amazona), Australske pustinje....ili samo prekrasan aquascaperski akvarij koji ćemo Vam mi složiti.

Naime, sve iziskuje potrebno vrijeme i pažnju. Mi Vam stojimo na raspolaganju te Vam nudimo održavanje i praćenje u onoj mjeri da Vaši kućni ljubimci zajedno sa Vama uživaju maksimalno u svojem mikro svijetu.

Za sva pitanja nas slobodno kontaktirajte.

GalerijaNajave21. srpnja 2020.

Uvoz srpanj 2020

Novi uvoz ribica, narudzbe mogu zaprimati do 30.07.2020. Za sve upite stojim Vam na raspolaganju. Klikom na pojedini link skida Vam se xls lista ribica. StockListaAfrički […]
14. svibnja 2020.

Uvoz svibanj 2020

S velikim veseljem najavljujem novi uvoz ribica. Narudzbe mogu zaprimati do četvrtka 21.5.2020. Ispod su linkovi na liste, klikom na link skida Vam se excel file […]
28. veljače 2020.

Uvoz ozujak 2020

S veseljem objavljujem novi uvoz. Narudzbe mogu zaprimati do 12.03.2020 . U prilogu su liste: StockLista Afrički ciklidi