O nama


TKO SMO I ŠTO RADIMO

Tko smo?


Happy Zoo je alter ego poduzeća pod nazivom Initium Novum d.o.o. koje je osnovano i registrirano u 12. mjesecu 2013. godine. Naša je misija približavanje hobby-ja akvaristike i teraristike svim ljudima koji su imalo zainteresirani za iste.
Osnova našeg djelovanja je duboko i istinsko poznavanje kućnih ljubimaca, ako pasa i mačaka tako i akvarijskih životinja, i tu ne mislimo samo na ribice, te na kraju terarijskih i vivarijskih životinja. Bogati dugogodišnjim iskustvom za Vas ćemo uvijek birati najbolju opremu za koju garantiramo. Savjetovati ćemo Vas i jedva čekamo Vaša pitanja, kako putem weba tako i u našoj maloj Trgovini.

Ne postoji životinja (koliko god to neskromno zvučalo) koju ne možemo dobaviti i ponuditi joj smještaj koji mora biti kombinacija vaših želja ali i potrebe same životinje. I da, unaprijed vas obavještavamo, ponekad ćemo odlučiti da Vam pojedinu životinju nećemo prodati ... jedino zbog dobrobiti životinje.
Na svu našu opremu nudimo garanciju, te uz svaku kupljenu životinju dobivate detaljne upute o čuvanju iste - dobijete CareSheet, koji je kratki opis životinje i njezinih potreba.
U kontaktu smo sa širokim izborom proizvođača i dobavljača kako bi vam u svakom trenutku mogli ispuniti želje, a i potrebe vaših ljubimaca.
Sami uzgajamo našu živu hranu, hranjenu najboljim kombinacijama kako bi Vaši ljubimci rasli zdravo i veselo.

Kod nas uvijek možete naći veliki izbor žive hrane (smrznute, pinky-je i miševe) u koju spadaju žohari (razne vrste), skakavci (razne vrste), voćne mušice (razne vrste), Spring Tail, sitne bubice za prehranu žabica i manjih terarijskih životinja.
Nudimo i usluge projektiranja, dizajniranja i smještanja akvarija (bilo kojih dimenzija), terarija (bilo kojih dimenzija) u Vaš prostor, te istovremeno nudimo da na sebe preuzmemo brigu o istima uz periodično održavanje, čiščenje ... u dvije rijeći, brigu kompletno prepustite nama, Vi (i vaši gosti) samo uživajte u Vašem prekrasnom djelu čiste prirode. Pogodno za velike firme, hotele, restorane i barove koji požele daškom prirode osvježiti i uljepšati svoje prostore.

Suhoparni podaci

- Initium Novum d.o.o.
- Šišanska 80, 52100 Pula (registracija firme)
- Piranesijev prilaz 2/ULAZ S RIZZIJEVE (tu radimo)
- OIB: 24318223491
- IBAN: HR3123600001102393948

GalerijaNajave10. listopada 2018.

Uvoz listopad 2018

S veseljem najavljujem novi uvoz u suradnji sa mojim partnerima te Vam stavljam liste za download. Narudzbe mogu zaprimati do 18.10. kada ih moram zatvoriti i […]
4. listopada 2018.

Narudzba bilja

Napravio bi narudzbu bilja, radi se o InVitro bilju, listu prilazem te ako je netko zainteresiram skupljao bi narudzbe do ponedeljaka 08.10.2018. Ja sam Vam uvijek […]
3. rujna 2018.

Uvoz rujan 2018

S ponosom najavljujem novi uvoz ribica, liste su u prilogu…klikom na link skida Vam se .xls.file a za sva dodatna objasnjenja ja Vam uvijek stojim na […]